28 Mayıs 2012 Pazartesi

2012 Kpss Lisans sınavı için giriş belgesi kimlik kartları

2012-KPSS LİSANS SINAVA GİRİŞ BELGESİ


Adaylar başvurdukları her oturum için o oturuma ait Sınava Giri ş Belgesini T.C. Kimlik Numarası ve şifresi ile sınav tarihinin on gün öncesinden başlamak üzere ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmakta dır. Sınava girilmeyecek oturumlar için belge düzenlenmeyec ektir. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Bu belge olmadan sınav ın ilgili oturumuna veya diğer bir oturumun Sınava Giriş Belgesi ile başka bir oturuma g irmek mümkün değildir. Adayların sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeleri sınav günü kendilerine kolaylık sağlayacaktır.

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir. Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar İnternet ’ten edinebileceklerdir. Adaylar İnternet ’ten edinecekleri bu belgelerin
renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundur mak zorundadırlar. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulu nmamalıdır. Sınavda yabancı dil testi alacak adayların Cumartesi Sabah Otur umuna ait Sınava Giriş Belgesi üzerinde sınava hangi yabancı dilden gireceği yazacak, yabancı dil testi almayacak adaylarda bu alan boş bırakılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.