18 Nisan 2012 Çarşamba

Süper Final maçını Galatasaray mı kazanacak Fenerbahçe mi?

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk hafta maçları tamamlanırken Galatasaray 42 puanla liderliğini sürdürdü.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi maçta sarı-kırmızılılar deplasmanda rakibini 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Galatasaray'ın golleri, Riera ile kavga ettikten sonra kadro dışı dışı bırakılan, ardından Terim tarafından affedilen Melo ve sonradan oyuna dahil olan Aydın'dan geldi.

Fenerbahçe ise sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, Baroni ve Sow'un golleriyle rakibini İstanbul'dan puansız gönderdi ve Süper Final maçlarına iyi bir başlangıç yaptı. Bu sonuçla Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki puan farkını da korudu.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 2. hafta programı şöyle:

21 Nisan Cumartesi:
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)

22 Nisan Pazar:
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom Arena)



TAKIMLAR O G B M A Y P

1.GALATASARAY 1 1 0 0 2 0 42
2.FENERBAHÇE 1 1 0 0 2 0 37
3.BEŞİKTAŞ 1 0 0 1 0 2 28
4.TRABZONSPOR 1 0 0 1 0 2 28

'Irkçılık iddiaları' ve saha olaylarıyla hareketli geçen 1. haftanın ardından, gözler 2. haftaya çevrildi. 2. haftanın en önemli maçı, dünyanın sayılı derbilerinden olan ve şampiyonu belirlemede büyük önem taşıyan Galatasaray-Fenerbahçe maçı... 22 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde ezeli rakipleri oldukça zorlu bir mücadele bekliyor. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray, Fenerbahçe'yi mağlup etmesi halinde puan farkını 8'e yükseltecek ve dev bir adım atacak. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı devirmesi halinde ise Sarı-Lacivertli ekip puan farkını 2'ye indirecek ve şampiyonluk yarışı daha da kızışacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.