10 Nisan 2012 Salı

Ricardo Quaresma -Ece İle Tatlım Benim Röportajı - Ece Erken

Ricardo Quaresma, Beyaz TV'de yayınlanan "Ece İle Tatlım Benim"e özel bir röportaj verdi.

Fener Maçını İple Çekiyorum..Gerçek Quaresma'yı ispatlayacağım!


Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, BeyazTV'de yayınlanan "Ece İle Tatlım Benim"e özel bir röportaj verdi.

Ece Erken'in sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız Fenerbahçe'yle oynayacakları Süper Final maçlarını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

FENER MAÇINI BEKLİYORUM 

Fenerbahçe derbilerinden keyfi aldığını söyleyen Quaresma 'Süper Final'de en çok Fenerbahçe ile oynanacak maçları bekliyorum. Fenerbahçe maçlarından büyük keyif alıyorum. Bütün gücümü play-off'ta göstermek istiyorum. Gerçek Quaresma'yı herkese ispatlayacağım. ' dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ 

Play-Off maçlarında taraftardan destek isteyen Quaresma ' 'Beşiktaş taraftarının desteğini üzerimizden eksik etmemesi lazım. Bize play-off maçlarında sahip çıksınlar. Onların desteği ile motive oluyoruz. Kendimizi kalan 6 maçta taraftarımıza affettireceğiz. ' şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM 

Carvalhal'ın takımdan ayrılışının ardından takımın başına getirilen Tayfur Havutçu'yla aralarında özel bir bağ olduğunu da sözlerine ekleyen Ricardo Quaresma, siyah beyazlı takımda mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söyledi.

Ece Erken'in Ricardo Quaresma 'yla yaptığı röportajın geniş ayrıntısı bugün saat 15:00 'te Beyaz TV 'de yayınlanan “ECE İLE TATLIM BENİM” adlı programda ekrana gelecek.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER! VİDEO



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.