9 Nisan 2012 Pazartesi

Metin Yıldız ve gizemli sevgilisi ilknur soydaş dudak dudağa

Elvan Yıldız'a tokat atan BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, gizemli sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi.

Metin Yıldız Ve esrarengiz Sevgilisi Dudak Dudağa!

Eşine tokat attığı ve eşini 20 yaşında bir kızla aldattığı öne sürülen BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, gizemli sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi.

TNT ekranlarında yayınlanan Kırmızı Halı ekibinin gizemli sevgilisiyle baş başa görüntülediği Metin Yıldız'ın eşi Elvan Yıldız, eşinin sevgilisiyle dudak dudağa görüntülerini izleyince kahroldu.

Geçtiğimiz hafta eşi Elvan Yıldız 'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü komedyen, yanındaki esrarengiz bir bayanla akşam yemeğinde görüntülendi.. Eşine şiddet gösterdiği iddiasıyla karakolluk olan ünlü komedyen, yanındaki esrarengiz bayanla, dudak dudağa öpüşürken yakalandı.



4 yıllık evli ve 1 çocuk babası olan Metin Yıldız, ailevi bir mekanda yasak aşkıyla dakikalarca öpüştü. Yasak aşkı bu görüntülerle belgelenen Metin Yıldız'in rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. “Ben her şeyi öğrendim. Yayınlanmadan önce kendi gözlerimle görmek istedim. Zaten sizden bunu yayınlamayın diye ricam olmayacak. Sadece kedim önce görmek istedim! Artık kaybedeceğim hiç bir şey yok. Metin Yıldız'la evlendiğim için pişmanım. Ama çocuğum için yaşayacağım. ” diyen Elvan Yıldız, eşinin kendisine yalan söylediğini, Seyrantepe'de bir toplantıda olduğunu söyledi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.