15 Nisan 2012 Pazar

Cihat Akbel - Sosyal medya programında - trt-2 fbi tişörtü




Cihat Akbel Sosyal Medya programında

Tartışmanın ilk başlama nedeni rock müziğin ikon isimlerinden Ian Curtis. Bir twitter kullanıcısının Aylin Aslım'ın siyasi düşüncelerinin Curtis'inki ile çok farklı olduğunu dile getirmesi üzerine başlayan tartışma, Aslım'ın "Abazan trollerin en neşeli saatleri bu saatler. Adamsınız, adamın dibisiniz. Sizin de işiniz zor be..." yazmasıyla daha da büyüdü. 'Abazan' lafına alınan Cihat Akbel isimli genç ve arkadaşları ertesi akşam bir trend başlattı ve "Aylin Aslım özür dilesin" mesajları hızla yayıldı. Hadise, aralarında yaratıcı ancak Aslım'ı incitecek esprilerin de bulunduğu bir geyik muhabbetine dönüştü.

Tam konu kapandı sanılırken TRT Haber televizyonundaki daha önce Aylin Aslım ve Ece Temelkuran'ın da konuk olduğu sosyal medya programına Cihat Akbel'in konuk edileceğinin açıklanması üzerine Aylin Aslım ve arkadaşlarının tepki göstermesiyle yeniden alevlendi.




Aylin Aslım'a destek olan Ece Temelkuran'ın olayı FBI ile ilişkilendirmesi karşı tepkilere neden oldu. Cihat Akbel programa FBI yazılı tişörtüyle katıldı.

Cihat Akbel'in katılacağı sosyal medya programının başka konukları da vardı. Ancak diğer konuklar son dakikada programa katılmaktan vazgeçtiklerini programın yapımcılarına ilettiler. Bunun üzerine programın sunucusu Serdar Kuzuloğlu Twitter sayfasından konuya açıklık getirdi:

Serdar Kuzuloğlu: "Birkaç konuya açıklık getirme zamanı: @aylinaslim bu geceki konuklarımızı arayıp çıkmamaları için baskı kurmuş ve konuklarımız gelmiyor.

Oysa bu geceki konumuz @aylinaslim olayı değildi. Sadece @cihatakbel'e şahsen olayı sorup netleştirmekti. Bu konularda duruşumuz bellidir.

Diğer konuklar @ipek_tanriyar, @mrvsevi ve @yunusgunce dedi ki " @cihatakbel çıkmazsa çıkarız".

Biz de bu gece programı Aylin Aslım Sendromu özel gecesi yapıyor ve sadece @cihatakbel 'i konuk ediyoruz. Hodri meydan!

Şimdilik son sözümüz: #aylinaslimozurdilesin ve #cihatakbelteksizhepiniz!"

Serdar Kuzuloğlu'nun açıklamasının ardından Aylin Aslım da bir açıklama yaparak diğer konukların programa katılmasını engellediği iddiasını yalanladı:

Aylin Aslım: "Yunus Gunce arkadaşımdır, diğer oyuncu arkadaşlarla tanışmıyorum bile @ipek_tanriyar @mrvsevi . Ne baskısı? 5 yaşında mı bu insanlar? Ayıptır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.