5 Mart 2012 Pazartesi

Twitter yorumları tepkiler - Rtük'e inat okan bayülgen izliyoruz

Okan Bayülgen "Go And Fuck" Dedi RTÜK Tarafından 2 Hafta Ekranlardan Uzaklaştırıldı ama tüm dünya Okan Bayülgen'in ekranlardan uzaklaştırılmasını konuşuyor.Hayranları önce  #okaninternettenyayınyap diyerek Okan Bayülgen’in yayınlarını internetten izlemek istedi. Ardından da  #RTÜKİNATBUAKŞAMOKANBAYÜLGENİZLİYORUZ diyerek tüm dünyada birinci sıraya yerleşti.





Dünyada örneği olmayan bir sansüre imzasını atan RTÜK tüm dünyanın dilinde ve eleştiri yağmuruna tutuluyor. Twitter'da Okan Bayülgen hayranları güçlerini bir kez daha göstererek tüm dünyaya RTÜK'ün yaptığı sansürü anlatıyor.


İnsanlar Bazen Güçlerini Fark Eder #RTÜKİNATBUAKŞAMOKANBAYÜLGENİZLİYORUZ Dünya Gündeminde 1 Numaraya Oturur...



Okan Bayülgen’de programının açılışında hayranlarına teşekkür etti.

İşte Twitter'da yapılan bazı yorumlar!

CanerDalgic
Okan Bayülgen 'e verilen cezaya tepkiliyim.. Değindiği konuları izlemekten, programlarından keyif almakta olan insan sayısı azımsanmamalı.

YBuse
toplma her konuda dstek olan, gençlern her zamn arkasında olan onları destekleyen insan okan bayülgen i şu günde yalnz bırkmaylm dyrlı olalım

EylülBilir
Rtük'ün yerinde olsam, Okan Bayülgen gibi bir düşman kazanmak istemezdim. Zira televizyona küsüp interneti kavrarsa çok tehlikeli olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.