Arkadaşlarınızı davet ettiğiniz akşam yemeğinde ya da beş çayında sofranızı tatlandıracak, tek lokmalık çikolatalı bonbon tarifi...
Malzemeler:
1 paket pötibör bisküvi
1 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı kakao
1,5 yemek kaşığı toz şeker
Yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı vanilya
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Bisküvileri robotta çekip un haline getirin.
Yoğurma kabına; margarin, kakao, toz şeker, süt, vanilya ve çekilmiş bisküviyi alın.
Tüm malzemeler özleşene kadar yoğurun.
Elde ettiğiniz hamurdan misket büyüklüğünde parçalar koparın.
Avucunuzun içinde yuvarlayıp Hindistan cevizine batırın.
Servis tabağına dizin, buzdolabında yarım saat bekletip servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.