6 Mart 2012 Salı

Karamelli Bisküvi Tatlısı tarifi ve yapılışı

Karamelli Bisküvi Tatlısı

Tatlı krizlerini tatlıya bağlamanın en kolay ve en lezzetli yolu karamelli bisküvi tatlısından geçiyor. 
Malzemeler,
1 Paket çifte kavrulmuş pötibör bisküvi 1 Litre süt 2 Su bardağı toz şeker 3 Yemek kaşığı su 1 Paket pasta kreması (toz halinde)
Hazırlanışı,
Bisküvi paketinin yarısını borcam tepsiye dizin. Üzerlerini ılık süt ile iyice ıslatın.Kremayı paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın. Bisküvilerin üzerine döküp üstünü bıçakla düzeltin. Bisküvi paketinin arta kalanını kremanın üzerine dizin.Şekeri bir tavaya alıp karamelleşinceye kadar pişirin. Ocaktan almanıza yakın suyu ekleyip karıştırın. Karameli bisküvilerin üzerine dökün. Hafif soğuduktan sonra hemen servis yapın.
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.