24 Mart 2012 Cumartesi

Caroline Wozniacki'nin en güzel fotoğrafları

Polonyalı bir aileden gelen Caroline Wozniacki’nin babası, eski bir futbolcu olan Piotr Wozniacki. Hatta baba Wozniacki, Danimarka’nın BK 1909 takımına transfer olunca Danimarka’ya yerleşmişler. Güzel tenisçinin annesi Anna da Polonya’nın eski milli voleybolcularından. Abisi Patrik Wozniacki ise, halen Danimarka’nın Bronshoj takımında oynayan profesyonel bir futbolcu. Caroline Wozniacki, kortlardaki başarısı kadar güzelliği ile de dikkat çekiyor. Tırnaklarını sarıya boyayan Danimarkalı sporcu, en güzel tenisçi olarak kabul edilen Rus Maria Sharapova’yı da tahtından edecek gibi görünüyor. Lakabı “güneş ışığı” olan Wozniacki henüz 20 yaşında. Sezonun son “Grand Slam” mücadelesi olan ABD Açık Turnuvası’nda Caroline Wozniacki fırtınası esmeye devam ediyor. Tek kadınların 1 numaralı seribaşı olan Danimarkalı raket, Slovak Dominika Cibulkova’yı 6-2 ve 7-5’lik setlerle yenerek yarı finale kaldı. Önceki sabaha karşı yapılan karşılaşmaya ise saattte 58 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar damga vurdu.

Havluların, şişelerin ve kağıtların uçuştuğu mücadeleyi kazanan Wozniacki, “Bir ara kendimi fırtınada maç yapıyormuşum gibi hissettim” dedi. Bu arada mücadaleyi, ABD’li emlak kralı Donald Trump da Wozniacki’nin özel davetlisi olarak izledi. 13’ü üst üste olmak üzere çıktığı son 20 maçın 19’unu kazanan Danimarkalı tenisçi yarı finalde, Rus Vera Zvonareva ile karşılaşacak.

Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda Rus raket Maria Sharapova’yı (23) yenen Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki’nin (20) eteği tartışma konusu oldu.
Turnuvada yapılan basın toplantısında Caroline Wozniacki’ye bir gazeteci “Etek boyunuzun çok kısa olduğu tartışılıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” diye sordu.
Seksi raketin cevabı ise şu oldu: “Bence gayet hoş. Erkek hayranlarımın bu boyu seveceğini düşünüyorum
tennis-caroline-wozniacki 962062

 tennis-caroline-wozniacki

Hayran sayısını her geçen gün artıran Caroline Wozniacki’nin kendisi ise, İspanyolların ünlü golcüsü Fernando Torres’e hayran. Babası ve abisi futbolcu olduğu için yeşil sahalarla hayli haşır neşir olan güzel tenisçi, daha önce verdiği bir röportajda Liverpool’u tuttuğunu açıklamıştı. Wozniacki, favori futbolcusunun da İspanyol Torres olduğunu belirtti.

 caroline-wozniacki

 caroline wozniacki15

 Caroline+Wozniacki+-+private+18
CarolineWozniacki

 CarolineWozniacki1

 Caroline Wozniacki  156499c

 Caroline%2BWozniacki%2Bof%2BDenmark 09

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.