27 Şubat 2012 Pazartesi

İngiltere'de kadını raylara atan adam

İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonunda bir adam genç bir kadını tren raylarına attı. Bu anlar istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

Londra'daki Leicester Square metro istasyonunda, 40 yaşlarındaki bir adamın, genç bir kadını rayların üzerine itmesi istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 23 yaşındaki genç bir kadın, metro beklediği sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tren raylarına itiliyor. Genç kadının raylara itmesinin ardından, kadının erkek arkadaşı ve saldırgan arasında kavga yaşanırken saldırganın kaçması da görüntülerde yer alıyor. Raylara düşen kadının, güvenlik görevlisi ile metro bekleyen bir yolcu tarafından kurtarıldığı görülüyor.

Yaralanan ve yaşadığı olay yüzünden şok geçiren kadın hastaneye kaldırılırken, saldırganın kadını raylara neden ittiği anlaşılamadı. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, saldırganın fotoğrafları İngiliz Ulaşım Polisi tarafından kamuoyuna sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.