26 Şubat 2012 Pazar

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI 26 şubat kadrolar sonuçlar

Şike skandallarının ve davalarının ortasında Türkiye'nin en büyük 4 klübünden ikisi olan Galatasaray Beşiktaşla karşı karşıya geliyor. Galatasaray Beşiktaş Maçı bu akşam TT Arena'da yapılacak ve iki takım kıyasıya mücadele edecekler. Beşiktaş Kulübü Demirören'in TFF Başbanlığı adaylığıyla deprem yaşamışkenGalatasaray maçında bu depremin artçılarını durdurmayı planlıyor.
Fırat Aydınus'un yönetiminde oynanacak Galatasaray Beşiktaş Derbisi'nin ilk 11'leri de yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE Saat 19:00'da başlayacak olan Galatasaray maçının FIFA kokartlı hakemin yardımcılıklarınıF Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz.
Galatasaray Beşiktaş maçı 1. yarıda 0-0 bitmiş ve Aslan Kartal'a diş, Kartal'da aslana pençesini geçiremişti.Galatasaray puan olarakta Beşiktaş'ın 11 puan önünde olması yönünden büyük bir avantaja haiz gibi görünüyor. GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE Galatasaray aradaki puan farkını açmanın planlarını yaparken, Beşiktaş'ta düşündüğünüz gibi farkı kapatmanın hesaplarını yapıyor.

ARENA'DA DERBİ HEYECANI

25 Şubat 2012 09:58 | NTV Spor ve Ajanslar
Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray ile ezeli rakibi Beşiktaş Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşıyor. Saat 19:00'da başlayacak derbiyi Fırat Aydınus yönetecek
 
 
 
ARENA'DA DERBİ HEYECANI
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası bugün derbi maça sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek.
Saat 19.00'da başlayacak derbiyi FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz.
Süper Lig'de geride kalan 27 hafta sonunda 60 puan toplayan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6, Beşiktaş'ın ise 11 puan önünde lider durumda bulunuyor. Üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın ise 49 puanı var.
Sezonun ilk yarısında Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan maç 0-0 bitmişti.
Ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam yapacakları basına kapalı antrenmanlarla tamamlayacak.
ASLAN FARKI AÇMAK İSTİYOR
Beşiktaş'ı konuk etmeye hazırlanan lider Galatasaray, galip gelerek, rakibiyle arasındaki puan farkını daha da açmak istiyor.
GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE Geride kalan 27 maç sonunda 60 puan toplayarak ligde lider durumda bulunan Galatasaray, 49 puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş'ı Türk Telekom Arena'da mağlup etmesi halinde, aradaki puan farkını 14'e çıkaracak ve play-off öncesi önemli bir avantaj elde edecek.
Sarı-kırmızılılar, ligin ilk yarısındaki karşılaşmada Beşiktaş'la Fiyapı İnönü Stadı'nda 0-0 berabere kalmıştı.
ELMANDER DÜZELDİ, BAROS'UN CEZASI BİTTİ
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan, Beşiktaş derbisi öncesi durumu merakla beklenen Johan Elmander'in dün takımla çalışmalara dahil olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Galatasaray takımının en golcü futbolcusu durumundaki İsveçli futbolcu, sağlık ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda bugünkü derbi mücadelesinde oynayabilecek duruma geldi.
Ayrıca, Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart görmesinin ardından PFDK'dan 3 maç ceza alan Milan Baros'un da cezası bitti. GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE  Medical Park Antalyaspor mücadelesinin ardındanGaziantepsporKayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında cezası nedeniyle oynayamayan Baros, Beşiktaş karşısında teknik direktör Fatih Terim'in alternatifleri arasında yer alacak.


Read more: http://www.gazetevan.com/galatasaray-Besiktas-Maci-Canli-Izle-Ilk-11ler--(TT-Arenada-kirankirana)-haberi-bu-adreste-~--(Haberler65)-47936.html#ixzz1nVPX6rHS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.