8 Şubat 2012 Çarşamba

8 Şubat 2012'De hangi okullarda kar ve yağmur tatili var?

8 Şubat 2012 Ankarada kar tatili,okullarda kar tatili olan iller hangileri, 08.02.2012 hangi illerde ilçlerde okullar tatil,Ağrıda Antalyada, Adıyamanda, Edirnede okullar nerelerde tatil oldu,Çankırı ve Malatyada okul tatili 8 Şubat 2012
Türkiye’de kar ve sis ortalığı birbirine katarken çeşitli illerden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisine alan kar yağışı bazı illerde eğitime de ara vermelerine neden oldu.Ankara’nın Çubuk ilçesinde, aşırı kar yağışı nedeniyle okullar 8 Şubat bir gün tatil edildi.
ANKARA DA 8 ŞUBAT TATİL OLAN İLÇELER
Ankara’nın Çubuk ilçesinde, aşırı kar yağışı nedeniyle okullar 8 Şubat bir gün tatil edildi.
Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında alınan karar gereği yarın ilçe genelinde ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini, kararın ulaşımda yaşanacak muhtemel olumsuzluklar nedeniyle alındığını kaydetti.
Bugün kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullarda öğleden sonra yarım gün ara verilmişti.
ÇANKIRI DA OKULLAR TATİL
Çankırı’da yağan Kar nedeni ile yarın Çankırı Merkez ve Şabanözü ile Eldivan İlçelerinde Okullara Yarin (08.02.2012) Çarşamba günü okullar tatil.Şabanözü ile Eldivan İlçelerinde bağlı köylerde yarin tatil
Ayrıca engelli vatandaşlarımız ve hamileler bugün 7 Şubat 2012 saat 15.00 itibari ile ve 8 Şubat 2012 günü idari izinli sayılacaklardır.
Orta İlçesinde de Merkez ve Köylerde de Okulların tatil edildiği bildirildi.
Yeni gelen bilgiye göre:Atkaracalar, Çerkeş, Eldivan, Korgun, Kurşunlu,Orta, şabanözü ve Yapraklı ve bu ilçelere bağlı köyler tatil edildi.Bayraören, Ilgaz ve kIzılırmak henüz tatil edilmedi.
Adıyaman: Adıyaman’ın Gerger ilçesinde okullar 3 gün (6-7 ve 8 Şubat ) tatil edildi. İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklama şöyle; İlçemiz merkez ve bağlı köylerde bulunan tüm ilk ve orta öğretim okulları 06.02.2012 tarihi itibariyle 3 gün tatil edildi.
Son 10 gün içinde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle, ilçe merkezi, köyler ve bağlı birimlerde bulunan ilk ve ortaöğretim okulları, ulaşımında meydana gelebilecek olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla, Gerger İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı uyarınca 6 şubat 2012 Pazartesi gününden itibaren 3 günü tatil edildi.
AĞRI’DA KÖY VE BELDELERDEKİ OKULLAR 3 GÜN DAHA TATİL EDİLDİ
Ağrı’da etkisini sürdüren kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle merkez ile ilçelere bağlı köy ve beldelerdeki tüm okullar 3 gün süreyle tatil edildi. Valilikten tarafından yapılan açıklamada, okullar 8, 9, 10 Şubat günleri tatil edildi. Merkez ilçe ve diğer ilçe merkezlerindeki okullar tatil kapsamına alınmadı. Ağrı’daki köy ve beldelerdeki okullarda eğitim ve öğretmime 13 Şubat Pazartesi sabahı başlanacak.
MALATYA’DA KAR İZNİ
Malatya’da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezindeki okullar 2 gün tatil edildi. Malatya Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle okullara 2 gün ara verildiği belirtilirken açıklama şu şekilde: ‘İl merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarda görevli hamile ve hasta ve engelli personel ile ilköğretim ve ortaöğretim okullarında 08-09 Şubat tarihlerinde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.’ Öte yandan bir çok ilçede de okullar tatil edilirken, çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı açıklandı.
ELAZIĞ KARDAN OKUL TATİLİ
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada da, İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda 10 ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda, yoğun kar yağışı nedeniyle 8 ve 9 Şubat’ta eğitime ara verildiği bildirildi.Belirtilen tarihlerde il merkezinde ve ilçelerde bulunan taşımalı eğitim yapılan okulların da tatil edildiği kaydedildi.
TUNCELİ VE SİVASTA KAR TATİLİ
Kar yağışı nedeniyle Tunceli il merkezi ve Mazgirt ilçesinde 3 gün, Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 2 gün eğitime ara verildi. Sivas merkezde de okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı.
Tunceli kent merkezi ve Mazgirt ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 3 gün ara verilmesi kararlaştırdı.Kar yağışının etkili olduğu Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.
KAHRAMANMARAŞ TA KAR TATİLİ
Kahramanmaraş Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle Göksun ve Afşin ilçelerinde Çarşamba günü için okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.
Kahramanmaraş merkezde ise taşımalı eğitim yapılan 14 köyde ve belde de okullar bir gün süreyle tatil edildi.Kahramanmaraş merkezde bir gün tatil edilen okulların isimleri şöyle: Çukurhisar, Kumarlı, Yeniköy, Suçatı, Döngel, Döngele, Şahinkayası, Tekir, Ilıca, Hacılar, Başdervişli, Baydemirli köy ve beldeleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.