4 Aralık 2011 Pazar

iffet dizisi yeni bölüm 3 aralık özeti ve olayları

Yeni Bölüm
İffet
Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olan “İffet” heyecanlı bir bölümle daha ekranda. Başrollerini Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşiray, Mehmet Çevik, Melike Güner, Zuhal Olcay’ın paylaştığı dizide İffet, hayatının tüm akışını değiştirecek önemli bir karar veriyor.
İffet, yol ayrımının eşiğinde, Ali İhsan ile evlenecek mi?
Cemil, düğüne gelecek mi? Cemil, Betül’ün ailesine nasıl rest çekecek? Gülin, Erhan’ın komadan uyanmaması için yeni planlar mı yapıyor? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası Cumartesi Star’da...
İffet yol ayrımında!
Gülin hamile olduğunu açıklayınca, İffet evlilik hayallerinin sona erdiğini anlamıştır. Komadaki kardeşi ve İffet’in gidişi sebebiyle zaten darmadağın olan Ali İhsan ise ablasının baskısıyla karşılaşır: “Gülin’le evlenmek zorundasın!” O ana dek Ali İhsan’a karşı hislerinden emin olamayan İffet’i gerçekle yüzleştiren yakın arkadaşı Serpil olur: “İffet… Madem aşık değilsin… Niye böyle ağlıyorsun?”
Bu esnada Cemil, Betül’ün evine geri döner. Ancak bu kez eli çok daha kuvvetlidir. Betül onu kaybetmemek için her şeyi kabullenmeye hazırdır. Cemil bir yandan da Nil ile yakınlaşma çabalarını sürdürür.
Cemil, kayıpederinin sözleri karşında kendini kaybederek Taksi’sini elleriyle boğazın soğuk sularına atmaktan çekinmez...

Künye :

YAPIMCI : Gold Film- Faruk Turgut
YÖNETMEN : Faruk Teber
SENARYO SÜPERVİZÖR : Zülküf Yücel
SENARİST : Can Sinan
BÖLÜM : 10
OYUNCULAR : Deniz Çakır(İffet), İbrahim Çelikkol ( Cemil), Mahir Günşiray ( Ali İhsan), Mehmet Çevik( Ahmet), Esra İşgüzar(Nimet), Zuhal Olcay (Dilek) Melike Güner (Betül), Cengiz Baykal (Salih), Birsen Dürülü (Asuman), Ayşen Barutçuoğlu (Münevver), Asu Maralman (Feride), Nil Banu Engindeniz (Kerime),Serkan Genç(Feyyaz), Gülden Güney(Serpil),Ayşe Tunaboylu(Saime),İsrafil Köse (Ersin),Selim Erdoğan( Erhan),Ecem Özkaya(Nil)Selen Uçar(Gülin),Levent Ünsal (Emre), İpek Elban(Emine),Ali Pınar (Roberto), Kaan Öztop (Balaban), Ercan Yazgan (Osman Efendi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.