3 Aralık 2011 Cumartesi

Herşeyin Başı Sağlık kanal 7 programları

Herşeyin Başı Sağlık
Herşeyin Başı Sağlık


Tarih: 2011-12-03 TV : KANAL7 Saat: 08:30 Tür:Yaşam


CİNSEL FONKSİYON BOZUKLUĞU, CİNSELLİK VE SAÇ EKİMİ KONUSUNDA MERAK EDİLENLER
Medikal Estetik Uzmanı Dr. Özlem Özdoğan Biçer’in ve Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Her Şeyin Başı Sağlık’ta sağlık ve güzellikle ilgili merak edilen sorulara yanıt veriliyor. Bugünkü programda, cinsel fonksiyon bozukluğu, cinsellik ve saç ekimi hakkında bilgiler verilecek.
Programa bugün Dr. Mesut Uçatenik, Psikolog Mualla Oktay ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Servet Terziler konuk olacak. Programda cinsel fonksiyon bozukluğu, cinsellik ve saç ekimi hastalığı hakkında konuşulacak.
Programda, cinsel fonksiyon bozukluğu nedir? Cinsel fonksiyon bozukluklarına yol açan etkenler nelerdir? En sık görülen işlev bozukluğu hangisidir? Anlık performans arttırıcı nedir? Yaş sınırlaması var mıdır? Tedavi süreleri nelerdir? Cinsellik nedir? Kadınlar evlilikte hangi cinsel sorunları yaşar? İlk gece korkusu nedir? Vajinismus nedir? Vajinismus un sebepleri nelerdir? Vajinismus nasıl tedavi edilir? Saç ekiminde kullanılan son yöntem nedir? Saç ekiminde ekilen saçlar daha sonra dökülür mü? Saç ekiminden sonra kaç gün içinde normal hayata dönülebilir? Bir kişiye kaç kere saç ekimi yapılabilir? Saç ekimi merkezi tercih edilirken, nelere dikkat edilmelidir? Gibi çeşitli sorular uzman konuklar tarafından cevaplanacak.
Sağlık sektöründeki tüm gelişmeleri, yenilikleri sıcak ve anlaşılır bir dille izleyiciye aktaran “Her Şeyin Başı Sağlık’ta mutlu ve kaliteli bir yaşam için gerekli güncel ve doğru bilgiler alanlarında uzman konuklar aracılığıyla her hafta sonu izleyenlere aktarılıyor.
Dr. Özlem Özdoğan Biçer ve Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu’nun birlikte sundukları Her Şeyin Başı Sağlık her hafta sonu 08.30’da Kanal 7’de.

Künye :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.