30 Aralık 2011 Cuma

Fenerbahçe Ülker Galatasaray 80-79 sahaya atılan maddeler olaylar

Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasında Fenerbahçe Ülker, sahasında ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı 80-79'luk skorla mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma 3. çeyrekte Fenerbahçeli taraftarların sahaya yabancı madde atmaları nedeniyle kısa süre durdu.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan derbi maç muhteşem bir mücadeleye sahne oldu.Fenerbahçe, maçın son 1 dakikasında Marko Tomas'ın basketleriyle öne geçti ve maçı da 80-79 önde bitirdi.
Karşılaşmanın en skorer oyuncuları 14'er sayı atan Engin Atsür, Gist ve Oğuz Savaş oldu. Sarı-kırmızılı takımda ise Andric maçı 12, Shumpert ile Furkan da 10 sayı ile tamamladı.
YABANCI MADDELER NEDENİYLE MAÇ DURDUMaç durdu, Fener durmadı

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe Ülker arasındaki derbi mücadelesi sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle durdu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda Sarı-Kırmızılar, Jaka Lakovic ile bulduğuüçlükle maçta 57-48 öne geçerken, Fenerbahçe Ülker taraftarı ise bu basket sonrası sahaya yabancı madde atmaya başladı. Bunun üzerine hakem üçlüsü soyunma odasına giderken, taraftarlara anonsla uyarı yapıldı. Hakemlerin, standart prosedür gereği oyunu durdurduğu belirtilirken, iki takımoyuncuları, bu arayı ısınarak geçirdiler. Mücadele daha sonra hakemlerin sahaya gelmesiyle başladı.
MAÇ SONU ANTRENÖRLER ÇILDIRDI
Karşılaşmanın sona ermesi ile birlikte iki takım koçu da hakemlerin üzerine yürüdü. ÖzellikleFenerbahçe Antrenörü Shapija, adeta çılgına döndü, onu oyuncuları durdurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.