25 Aralık 2011 Pazar

Fenerbahçe mitingi görüntüleri video protesto

Rıdvan ağladı Aykut ağlattı

Fenerbahçeli taraftarlar, futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşananlarla ilgili olarak kulüplerine destek vermek amacıyla Kadıköy'de miting düzenledi.

Fenerbahçeli taraftarlar, 3 Temmuz'da başlayan süreçte yaşananlarla ilgili olarak kulübe destek vermek amacıyla Kadıköy Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge yoğun ilgi gösterdi.

Mitinge, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yüksek divan kurulu üyeleri, yöneticiler, sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman, profesyonel futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya, eski futbolcular, sanat ve basın dünyasından birçok isim ile binlerce taraftar katıldı. Organizasyon, "Yıkılmayan kale en büyük Fenerbahçe" tezahüratlarıyla başladı. Taraftarlar, ellerinde pankartlar, yüzlerinde Aziz Yıldırım maskeleriyle Kadıköy'e akın etti. Mitingte, Metris Cezaevi'nde bulunan başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve mali işler müdürü Tamer Yelkovan ile amatör şubeler koordinatörü Cemil Turan'ın taraftarlara yazdıkları mektup okundu. Tamer Yelkovan'ın oğulları, "Babacığım seni çok seviyoruz" yazılı pankart açtı.
Yönetim kurulu üyelerinden Yasemin Merçil, başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşleri Ali Yıldırım'ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım'ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, başkan Aziz Yıldırım'ın mesajını okudu.
Mitinge gönderdiği mesajında, "'Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe' sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben" ifadelerini kullanan başkan Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. Biz temiziz diyen herkesten daha da temiziz" ded

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.