2 Aralık 2011 Cuma

DeFacto Eski Jean’ini 20 tl ye alma kampanyası

Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, bu sezon da Jean'e karşı duruşuna devam ediyor. 'Eski Jean’inizi
Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, bu sezon da Jean'e karşı duruşuna devam ediyor. 'Eski Jean’inizi Getirin' adını taşıyan kampanya boyunca DeFacto, 49 TL ve üzeri alışverişlerde, eski jeanleri 20 TL'ye geri alıyor.

Getirin' adını taşıyan kampanya boyunca DeFacto, 49 TL ve üzeri alışverişlerde, eski jeanleri 20 TL'ye geri alıyor.

Kampanyanın Türkiye genelindeki tüm sezon mağazalarında geçerli olduğunu belirten DeFacto Genel Müdürü İhsan Ateş "DeFacto olarak jean’e karşı duruşumuz ile jean’in rahat olmadığını savunuyoruz. Tüketicilerimiz bu esprili, agresif duruşumuzu çok sevdi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz Jean toplama kampanyası büyük ilgi gördü, bir rekora imza atarak 56 bin eski jean topladık. 2010 yılı sonunda 6 milyon yani neredeyse Los Angeles nüfusunun iki misli kadar Dechino sattık. Bu yeni kampanyamızın da tüketicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz" dedi.

Kurulduğu 2003 yılından beri hızla büyüyen, trendleri takip eden, büyürken değişen, değişirken kendini geliştiren DeFacto, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenler için 365 gün boyunca koleksiyonlarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.