29 Kasım 2011 Salı

Futbolda şike soruşturması mahkemenin kararı

Futbolda şike soruşturması kapsamında tüm tahliye talepleri mahkemece reddedildi. Futbolda şike soruşturması kapsamında tahliye talepleri, "Tutuklama tarihinden bugüne kadar dosyadaki delillerde şüpheliler lehine tutuklama sebeplerini ortadan kaldırabilecek bir değişikliğin bulunmaması", "Mevcut delil durumu" ve "kuvvetli suç şüphesi" gerekçe gösterilerek reddedildi.
Mahkeme, tahliye taleplerini reddetti

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 20 şüphelinin tahliye istemlerini reddetti.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tahliye talepleri, "Tutuklama tarihinden bugüne kadar dosyadaki delillerde şüpheliler lehine tutuklama sebeplerini ortadan kaldırabilecek bir değişikliğin bulunmaması", "Mevcut delil durumu" ve "kuvvetli suç şüphesi" gerekçe gösterilerek reddedildi.

Özel yetkili İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 20 şüphelinin TBMM’de kabul edilen 6250 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun’u gerekçe göstererek yaptığı tahliye istemlerini inceledi.
Mahkeme, tahliye istemlerinin reddine karar verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.