6 Nisan 2012 Cuma

Çamaşır makineleri var o halde üç çocuk da olur beş çocukta

'Artık çamaşır makineleri var, iş daha kolay'

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da katıldığı bir konferansta ilginç açıklamalarda bulundu. 'Eşim dört çocuğumuzun bezlerini elinde yıkayarak büyüttü. Şimdi iş çok daha kolay. Çamaşır makineleri var. Üç çocuk bile olur'' dedi.



Konuşmasının bu bölümünde yeniden geçmiyşe dönen ve ev hanımlarının yaşadıkları zorlukları anlatan Başbakan Erdoğan geçmişle bugünü kıyasladı .Erdoğan, "30-40 yıl önce hanımların bu günden vakitleri daha fazlaydı. Onlar bugüün ev hanımları kadar yoğun, meşgul değillerdi. Elde çamaşır yıkadılar, benim eşim yıkadı. Beni çocuklarımın hepsinin de, kusura bakmayın çocuk bezi yoktu. Ne yapıyordu? Amerikan bezi derlerdi. O bezlerden alırdı. Onlar kaynatılır falan, elde oğuşturur falan, çok büyük çileler çektiler. Şimdiki annenlerin işi kolay. Hemen ordan çocuk bezi, katla at çöpe, yenisiyle yola devam" dedi.

Erdoğan o koşullarda eşinin 4 çocuk büyüttüğünü belirtikten sonra bugünün kadınlarının rahatlığına değinip 3 çocuk çağrısı yaptı. Erdoğan, " Eşim 4 tane cocuk, şimdikiler '1 tane, 2 tane yeter' diyor. İşte en az üç tane yap , şartlar bak çok kolaylaştı" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.