15 Şubat 2012 Çarşamba

İslami facebook Salamworld zirvesi ve toplantısı

İslam ülkeleri için kurulması planlanan sosyal ağ Salamworld’ün Birinci Küresel Zirvesi, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi

Dünyada İslam kültür ve mirasını tanıtmak amacıyla tasarlanmış bir iletişim platformu olarak hizmet verecek olan ve Temmuz ayında faaliyete geçirilmesi planlanan Salamworld’ün zirvesi Fatih Camisi İmamı Osman Şahin’in Kur’an tilavetiyle açıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunduğu zirveye, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Prof. Nevat Yalçıntaş, müzisyen Ahmet Özhan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
30 ülkeden katılımcının yer aldığı zirvede, İslam dünyasında, Müslümanların yararına ileri bilgi teknolojilerinin uygulanması konusunda fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.

1 yorum:

  1. http://www.salamlife.com Bu yıl dijital alanda onikiyi vurmak için ayarlanmış "Salamlife" adlı yeni bir sosyal ağ fenomeni büyük adımlar ile ilerliyor, http://www.salamlife.com pozisyon istiyor ve o pozisyonunu söke söke alıyor. Facebook 1,5 milyar müslüman aleminin önünden kenare cekiliyor ve kedinin ciğere baktığı gibi müslümnan alemini izliyor. Temiz bir internet yasamı icin www.salamlife.com

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.