29 Mart 2012 Perşembe

Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'e ayar verdi - "Ben Düşünen insana yanıt veririm"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden CHP'nin Tandoğan'da gerçekleştirdiği grup toplantısını eleştirmişti. "Tandoğan'daki grup toplantısına 7 bin kişi katıldı" diyen Melih Gökçek'e ilk yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den gelmişti. Gürsel Tekin "Bence 80 bin kişi katıldı" diyerek Melih Gökçek'in hesabının yanlış olduğunu söylemişti.
Melih Gökçek'e bir yanıt da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. MElih gökçek'e oldukça sert bir yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.

MELİH GÖKÇEK'E ÖYLE BİR YANIT VERDİ Kİ...


Ağabeyinin vefatı nedeniyle CHP milletvekili Eşref Erdem'e taziye ziyareti gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Melih Gökçek'in dün Twitter hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmeleri hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu,"Ben sadece düşünen insana yanıt veririm" dedi.

4+4+4 POLEMİĞİ


Kılıçdaroğlu, 4+4+4 kesintili eğitim yasa teklifi soruları üzerine ise "Biz CHP olarak bu teklifin tartışılmasını istiyoruz. Kamuoyu ayrıntıları bilsin diyoruz. Ama AKP ben takvim belirledim, ben yaparım diyor" yanıtını verdi.
CHP lideri yeri ve zamanı gelince yeni mitingler yapılacağını da belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.