12 Mart 2012 Pazartesi

Diablo 3'ün videosu tanıtımı sistem gereksinimleri

Blizzard'da Diablo 3 projesinde çalışan Kevin K. Griffith ve Richie Marella'nın Diablo 3 Gameplay panelinde yaptığı açıklamalar oyunun zorluk seviyesini ortaya çıkardı.



13/02/2012 08:00

Diablo 3'ü beklerken ağaç olduk
Diablo 3'ün piyasaya sürülmesini beklerken yaşlananlardansanız, geçtiğimiz günlerde yapımın yeniden ertelendiği haberini duyduğunuzda oldukça üzülmüşsünüzdür.
Blizzard çalışanları Diablo III Gameplay adlı panelde yaptıkları konuşma ve yayımladıkları kısa bir tanıtım videosuyla beklerken acı çekenoyunseverlerin acısını biraz da olsun dindirmeye çalışmışlar.
Özellikle Kevin K. Griffith ve Richie Marella adlı 3B grafik sanatçılarınınoyunun zorluk seviyesi ile ilgili söyledikleri oldukça ilginç. Dört farklı zorlukseviyesiyle karşımıza çıkacak olan Diablo 3'ün "Normal" modu sıradanoyuncular için hazırlanan en kolay mod olarak gözüküyor.
Ardından "Hard" seviyesi geliyor. Bu bir önceki seviyeye oranla daha zor olsa da, çekirdek Diablo 3 hayranları için yine çantada keklik bir zorlukseviyesi olacak.
"Hell" modu ise gerçek anlamda zorlanmaya başlayacağınız ilk seviye olacak. Nasıl öldüğünüzü anlamlandırmaya çalışacağınız Hell seviyesi zor geldiyse, "Inferno" seviyesine hiç bulaşmamanızı tavsiye ediyorlar.
Zira ne kadar uğraşırsanız uğraşın nasıl öldüğünüzü dahi anlamanızın ilk etapta zor olacağını ve alışmanın çok zor olduğunu belirten Kevin K. Griffith, özellikle "Boss" savaşlarında neler yaşayacağınızı anlatmak bile istemediğini söyleyerek açıklamasını noktalamış.
Ardından da yayımlanan bu kısa video ile oyunseverlerin Diablo 3 açlığını gidermek istemişler. Keyifli seyirler.


































































kaynak:shiftdelete.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.