-

Deniz Baykal dinleniyor mu?

12 Haziran 2010 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

"Saçma sapan işler bunlar"
12 Haziran 2010 Cumartesi, 11:40:53

TEKİN ATAY-ÖZGÜR ÖNDER-ANTALYA-AHT

CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Anayasa değişikliği paketinin iptalini değerlendirecek olan Anayasa Mahkemesi üyelerinin nabzını yoklaması için, eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'a talimat verdiği yönündeki iddiaları, "Saçma sapan işler" olarak nitelendirdi.

ÖNCE KAHKAHA SONRA YORUM
Memleketi Antalya'da bulunan Baykal, geceyi Konyaaltı Caddesi'ndeki Bileydi Apartmanı'nda kendisine ait dairede geçirdi. Bu sabah evden çıkan Baykal, AHT muhabirinin 'gazeteleri okuyabildiniz mi' sorusuna "Hayır okumadım, ne varmış" yanıtını verdi. Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ile yaptığı bazı telefon görüşmelerinin dinlemeye takıldığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine kahkaha atan Baykal, soruları da geçiştirdi.

SAÇMA SAPAN İŞLER BUNLAR
Baykal, "Anayasa değişiklik paketinin iptali konusunda Anayasa Mahkemesi üyelerinin nabzını yoklaması için Seyfi Oktay ile görüştüğünüz yönünde iddialar var. Bu konuda bir açıklamanız olacak mı" şeklindeki soruya, "Saçma sapan işler bunlar" diyerek yanıt vermedi. Kendisine tahsis edilen VİP minibüse binen Baykal, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ile birlikte kahvaltıya gitti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-