25 Nisan 2012 Çarşamba

Hayrünnisa Gül - Emine Erdoğan - Eğitim Her Engeli Aşar Projesi

Hayrünnisa Gül ve Emine Erdoğan 'Eğitim Her Engeli Aşar' projesinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül , ''Eğitim Her Engeli Aşar'' projesinin Türkiye'de eğitim gören engelli sayısını yüzde 30 oranında artırmayı hedeflediğini belirterek, ''Büyük bir memnuniyetle ifade etmek isterim ki, yaptığımız çalışmalarla üç yılın sonunda ülkemizde eğitim gören engelli sayısında yüzde 144 oranında bir artış sağlanmış; 2009 yılında 150 bin olan okuyan engelli sayısı bugün 370 binlere ulaşmıştır. Büyük bir heyecanla başladığımız, inanç ve kararlılıkla yürüttüğümüz projeyle yakalanan başarı önemli, ancak yeterli değil elbette'' dedi.
HAYRÜNNİSA GÜL'ÜN HİMAYESİNDE DÜZENLENDİ

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği'nin paydaş olarak yer aldığı ''Eğitim Her Engeli Aşar'' kampanyasının üçüncü ve son yıl toplantısı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Toplantıya Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.





ARALARINDA GERGİNLİK VAR TARTIŞMALARINA SON NOKTA
Önceki gün Meclis'te gerçekleştirilen 23 Nisan Resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül katılmamıştı. Bazı çevreler bu durumu Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül arasındaki gerginlik sürüyor yorumlarına neden olmuştu. İkilinin eğitim projesinde bir araya gelmesi bu yöndeki tartışmalara cevap niteliğindeydi.


                                                  
                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.