13 Mart 2012 Salı

Nurullah Selim'in Finaldaki Çılgın Dansı Yetenek Sizsiniz

Yetenek Sizsinizı finalde mücadele eden Nurullah Selim, yarı final performansıyla ortalığı adeta kırdı geçirdi.
 
Yetenek Sizsinizin Yeni Fenomeni Nurullah Selim Çılgın Dansıyla Yine Kırdı Geçirdi!


Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında yarı finalde mücadele eden Nurullah Selim, yarı final performansıylaortalığı adeta kırdı geçirdi.

Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında yarı finalde mücadele eden Nurullah Selim, yarı final performansıylaortalığı adeta kırdı geçirdi.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz programına Rize'den yarışmacı olarak katılan ve bir anda Türkiye'nin yeni fenomeni haline gelen Nurullah Selim, yeni gösterisiyle kırdı geçirdi. 

 

İzleyenleri kahkahalara boğan Nurullah Selim bu sefer en çılgın dansını seyircilerle paylaştı. Nurullah Selim'e özelliklehazırlanan sahnede, Nurullah dansçı kızlarla birlikte hem çılgın hemde komik bir dansa daha imza attı.

Acun ve Nurullah Selim arasında bir o kadar ilginç bir o kadar da komik diyaloglar geçerken, Nurullah dansıyla stüdyoyu inletti.

YENİ FENOMEN ELENDİ 

Nurullah Selim bol kahkalara üreten çılgın yarı final perfonmasıyla finale çıkmaya hak kazanamadı. Acun ve Hülya Avşar Nurullah için hayır oyu verince otomatikmen Nurullah finale çıkamazken, Acun Sergen'den oy vermesini istedi. Nurullah Sergen'e 'Bana ver abi ' deyince Hülya Avşar, Acun ve tüm stüdyo kahkahaya boğuldu. Sergen ise 'Benim oyum Nurullah'a ' dedi.

Acun Nurullah'ı çok sevdiğini ifade ederek, finalde özel misafiri olarak görmek istediğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.