-

MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında soruşturma

8 Şubat 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Oslo görüşmeleri hakkında soruşturma başlattı. Başsavcılık, KCK soruşturması kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, önceki MİT Müsteşarı Emre Taner'i ve Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'i şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı. 

PERŞEMBE GÜNÜ ADLİYEDELER

Habertürk muhabiri Bülent Ceyhan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve diğer müsteşarları İstanbul Özel Görevli Savcısı Bilal Bayraktar'ın ifadeye çağırdığı belirtti. Hakan Fidan, Emre Taner ve Afet Güneş'in şüpheli sıfatıyla perşembe günü Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde ifade vereceği iddia edildi.
BAŞSAVCI YALANLAMADI
İddialar üzerine Habertürk'e konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli savcılar böyle bir talepte bulunmuş olsaydı ve böyle bir soruşturma başlatmış olsalardı İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı olarak bana haber verirlerdi. Haber vermedikleri için adı geçen kişilerin çağrıldıkları yönündeki bilgi doğru değildir. Böyle bir davet doğru olsaydı mutlak benim haberim olurdu. Bu olayı ilk kez sizden duyuyorum" dedi.

ulusalkanal.com.tr

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-